// Дизайн студия компании Наргус, Харьков - Наргус

Дизайн-студія

Дизайн-студія


Відділ дизайну та переддрукарської підготовки ТОВ «Наргус» — згуртована команда професіоналів з багатим досвідом роботи із створення дизайну упаковки та з переддрукарської підготовки  оригінал-макетів.

Дизайн-студія має у своєму розпорядженні найсучасніші графічні станції, що дозволяє  виконувати роботу з максимальною якістю й оперативністю.

Одні з небагатьох в Україні, наші дизайнери застосовують моделі багатофарбного кольороподілу. Зміст технології 7-фарбного кольороподілу: у друкарському процесі використовуються стандартні фарби CMYK, до яких додаються оригінальні червоний, зелений та синій кольори.

Розширена кольорова палітра суттєво скорочує потребу в додаткових сумішевих фарбах. Ця система  здатна без додаткових сумішевих фарб вирішити типову проблему CMYK — друк чистого оранжевого й червоного, синього, фіолетового й зеленого з бездоганною насиченістю. Система багатоколірного кольороподілу  на основі семи базових кольорів дозволяє отримати майже 3 тис. кольорів, що імітують Pantone Colors, без необхідності використання додаткових фарб (Spot Colors). Результат — принципово новий рівень якості, висока  конкурентоспроможність вашої упаковки на ринку, а також  захист її від підробок.

 

Для узгодження оригінал-макету із замовником використовується цифрова кольоропроба "EFI Fiery XF Proofing". На практиці це означає максимально точну кольоропередачу і можливість ще на стадії ескізу отримати правдиве уявлення про майбутню продукцію, у тому числі й тоді, коли в зображенні використовуються пантони. 

 

Автоматизований комплекс X-Rite Eye-One iO Automated Scanning Table

X-Rite Eye-One iO Automated Scanning Table
Вимірювальний стіл iO забезпечує швидке й точне зчитування тестових шкал в автоматичному режимі.

Автоматизація збільшує продуктивність вимірювань і зменшує ризик помилок, завдяки чому гарантується стабільність і надійність результатів вимірювань.

 

 

 

 

EFI Fiery XF Proofing v 6.4


EFI Fiery XF Proofing v 6.4 - професійне RIP-рішення для виготовлення контрактної кольоропроби з якістю, що відповідає стандарту ISO 12647-7.
 

Конфігурація  дозволяє виводити кольоропробу А2-формату, включаючи імітацію спот-кольорів із бібліотек Pantone.

 

 

 

 X-Rite i1 Profiler


X-Rite i1 Profiler – професійний пакет програм для створення ICC-профілів.

X-Rite i1 Profiler забезпечує генерацію найширшого спектру профілів відповідного до останніх міжнародних стандартів ICC4.

 

Назад

Виробництвогнучкої рулонної упаковки

61085, м. Харків вул. Ак. Проскури, 1
Відділ продажів sales@nargus.com тел./ факс+38 057 717 44 05