Упаковка для кондитерських виробів
До даного сегменту відносяться такі види продукції, як:
-
шоколадні цукерки, шоколад плитковий, карамель, мармелад, ірис, зефір, батончики, рулети, вафлі, кекси, коржі, печиво, хлібо-булочні вироби та інші продукти.
Матеріал |
Застосування та властивості |
Парафінований папір з «твіст-ефектом» |
- упаковування цукерок, карамелі «у перекрут», у «саше» та «купол»; упаковування ірису або жувальних цукерок на «гарячих» лініях; |
РЕТ з «твіст-ефектом» (метал., прозор.) |
- упаковування цукерок, карамелі «у перекрут» і «саше»; |
Кондитерський композит зі спеціальними якостями (на основі ВОРР метал. та паперу) |
- упаковування цукерок, карамелі «у перекрут» і «саше», в т.ч. на швидкісних лініях типу «боеро»; |
Одношарова ВОРР прозор, метал., біл. спінена |
- для запайки продукту економ-сегменту; |
ВОРР проозр. або матова + ВОРР прозор. |
- стандартна композиція з міжшаровим друком, може використовуватись як на вертикальних, так і на горизонтальних пакувальних автоматах (флоу-пак); |
ВОРР прозор. або матова + ВОРР метал. або біл. спінена |
- стандартна композиція із міжшаровим друком, може використовуватись як на вертикальних, так і на горизонтальних пакувальних автоматах (флоу-пак); |
РЕТ прозор. + ВОРР прозор. або біла |
- для упаковування на горизонтальних автоматах, в т.ч. швидкісних з високою температурою запайки; |
ВОРР прозор. + Фольга Аl |
- для упаковування цукерок «у купол»; |
Часто нам надходять різноманітні запити на виготовлення упаковки для кондитерських виробів, де побажання сформульовані наступним чином: «обгортка для цукерок, карамелі», «папір для цукерок», «папір з парафіном / парафінований папір», «паперова упаковка для харчових продуктів», «алюмінієва фольга», «композит», «упаковка для цукерок», «упаковка для печива», «флоу – пак», «етикетка для цукерок» тощо.
Наші спеціалісти, враховуючи особливості продукту, що пакується, і вимоги до властивостей упаковки, запропонують упаковку на матеріалах, які максимально відповідають висунутим вимогам.