// Наргус

Соледар

08.06.2019


Екскурсія — це завжди нові враження, нові зустрічі, нові відкриття.

І для тих, хто уже бував у поїздках, і для тих, хто вперше відвідав Соледар, — все було яскравим, цікавим, новим.

Музей соляної промисловості — не просто царство покладів Цариці Солі, це спроба усвідомити глибину на глибині, спроба відкрити таємниці соляних копалень. Краса й велич, простота й могутність — ось що таке Соледар. І широкі «алеї» підземних тонелів, і футбольне поле говорили самі за себе.

Наземні красоти порадували нас знайомством з фермою «Святогірська коза». Ми думали, що ніщо вже не здивує нас, але це не так. Тварини — різноманітні види кіз — не відволікались від свого звичного способу життя, як і господарі ферми. Під час нашого перебування на території ферми ми знову зрозуміли, наскільки є мудрою й досконалою природа: козяче молоко і продукти з нього викликали захоплення, здивували і, звісно, відправились до наших кошиків… А як інакше!?!?

І урочистість, і велич храмів Святогір’я… Кожний приходить до високого й духовного по-різному — ми ж просто приїхали, щоб знову захопитись, зачудуватись і повезти з собою тепло й спокій у душі, які завжди дарувало й буде дарувати нам Святогір’я. Без цього в житті, напевне, не можна.

Додому їхали, як і завжди, задоволені отриманими враженнями і з надією на подальші поїздки.

 

 

   

  

Виробництвогнучкої рулонної упаковки

61085, м. Харків вул. Ак. Проскури, 1
Відділ продажів sales@nargus.com тел./ факс+38 057 717 44 05