// Упаковка для кондитерских изделий: конфет, печенья. Бумага с парафином(парафинированная бумага) для пищевых продуктов. Изготовление упаковки для конфет, флоу пак, композит, алюминиевая фольга — компания Наргус, Харьков - Наргус

Упаковка для кондитерських виробів

 

До даного сегменту відносяться такі види продукції, як:  

  • шоколадні цукерки, шоколад плитковий, карамель, мармелад, ірис, зефір, батончики, рулети, вафлі, кекси, коржі, печиво, хлібо-булочні вироби та інші продукти.
     

 

Матеріал

                   Застосування та властивості

Парафінований папір з «твіст-ефектом»
(
папір з парафіном для харчових продуктів)

- упаковування цукерок, карамелі «у перекрут», у «саше» та «купол»; упаковування ірису або жувальних цукерок на «гарячих» лініях;
- класичний зовнішній вигляд;
- висока якість і стабільне збереження «твіст-ефекту»;
- високі гігієнічні якості, екологічність при утилізації;
- технологічність, можливість упаковування як на сучасному, так і на старому обладнанні.

РЕТ з «твіст-ефектом» (метал., прозор.)

- упаковування цукерок, карамелі «у перекрут» і «саше»;
- сучасний зовнішній вигляд;
- гарна якість «твіст-ефекту».

Кондитерський композит зі спеціальними якостями (на основі ВОРР метал. та паперу)

- упаковування цукерок, карамелі «у перекрут» і «саше», в т.ч. на швидкісних лініях типу «боеро»;
- привабливий зовнішній вигляд, гарне облягання корпусу цукерки;
- підходить для желейних та інших цукерок з неміцним корпусом;
- високі гігієнічні властивості.

Одношарова ВОРР прозор, метал.,

біл. спінена

- для запайки продукту економ-сегменту;
- бар’єр за ультрафіолетом (металізований).

ВОРР проозр. або матова + ВОРР прозор.

- стандартна композиція з міжшаровим друком, може використовуватись як на вертикальних, так і на горизонтальних пакувальних автоматах (флоу-пак);
- наявність «вікна», яке дозволяє бачити продукт;
- механічна міцність вища, аніж в одношарової упаковки;
- презентабельний зовнішній вигляд, оригінальна кольоропередача на матовій плівці.

ВОРР прозор. або матова + ВОРР метал. або біл. спінена

- стандартна композиція із міжшаровим друком, може використовуватись як на вертикальних, так і на горизонтальних пакувальних автоматах (флоу-пак);
- бар’єр за ультрафіолетом (металізований);
- презентабельний зовнішній вигляд, оригінальна кольоропередача на матовій плівці.

РЕТ прозор. + ВОРР прозор. або біла

- для упаковування на горизонтальних автоматах, в т.ч. швидкісних з високою температурою запайки;
- високий глянець;
- більш високі бар’єрні властивості;
- підвищена механічна міцність, жорсткість, стійкість до проколювань.

ВОРР прозор. +

Фольга Аl

- для упаковування цукерок «у купол»;
- бездоганний зовнішній виглядгарне облягання;
- відмінний «твіст-ефект».

     
 

 

     

 

Часто нам надходять різноманітні запити на виготовлення упаковки для кондитерських виробів, де побажання сформульовані наступним чином: «обгортка для цукерок, карамелі», «папір для цукерок», «папір з парафіном / парафінований папір», «паперова упаковка для харчових продуктів», «алюмінієва фольга», «композит», «упаковка для цукерок», «упаковка для печива», «флоу – пак», «етикетка для цукерок» тощо.

 

Наші спеціалісти, враховуючи особливості продукту, що пакується, і вимоги до властивостей упаковки, запропонують упаковку на матеріалах, які максимально відповідають висунутим вимогам.

Назад

Виробництвогнучкої рулонної упаковки

61085, м. Харків вул. Ак. Проскури, 1
Відділ продажів sales@nargus.com тел./ факс+38 057 717 44 05