// Изготовление вакуумных полимерных пакетов для пищевых и замороженных продуктов. Производим пакеты с зиппером, стоячие, новогодние с печатью, дойпак пакеты — компания Наргус, Харьков - Наргус

Пакети

До даного сегменту відносяться такі види продукції, як:
 

Тришовний пакет –  один з найпопулярніших видів пакетів для харчових продуктів – склеєний (запаяний) з трьох сторін плоский пакет. Завдяки невеликій вазі й невисокій ціні (порівняно з іншими, більш складними видами упаковки), тришовний пакет широко використовується у багатьох галузях (м’ясній і рибній продукції, снекових товарах, приправах і спеціях, напівфабрикатах, новорічних пакетах тощо).

Такі пакети можуть бути виконані з будь-якими аксесуарами за бажанням замовника: застібка zip lock, насічки для зручного відкривання, ручки для підвішування, європідвіси. Для виготовлення використовуються різні матеріали на основі поліаміду або лавсану («полімерні пакети»).

Тришовний вид упаковки слугує також для виготовлення вакуумних пакетів.

Дой-пак –  це сучасний стійкий пакет, який набув популярності завдяки своїй багатофункціональності. Він може використовуватись не тільки для сухих сипучих товарів, але й для рідини (соуси, «згущенка», джеми, а також побутова хімія, засоби гігієни тощо). Стоячі пакети  дой-пак відмінно демонструють товар на полицях магазинів.

Цей вид упаковки зазвичай виготовляється з 2-4-х шарів різних тонких, але дуже міцних полімерних плівок, що дозволяє поєднувати в собі невелику вагу, еластичність (гнучкість) і міцність. Саме тому пакет дой-пак виграє конкуренцію з товаром у склотарі й пластиковій упаковці (скляні й пластмасові банки).

Найголовніша перевага – економічність – невелика вага й об’єм упаковки, що дозволяє скоротити витрати на транспортування, складування та збереження товару.

На замовлення пакети дой-пак можуть бути зроблені з додатковими опціями: ручки, штуцери, отвори для підвісу, застібки zip lock («пакети із зіпером») тощо.

Пакет з центральним швом традиційно використовується для упаковки кавової продукції. Це пакет з бічними закладками (фальцями), центральним швом зі зворотного боку і квадратним дном, яке утворюється при упаковці продукції, яку фасують. Завдяки цьому пакет стає стійким, що дозволяє йому легко розміщуватись на магазинних полицях.

Він доволі економічний у порівнянні зі скляною або твердою полімерною тарою.

Пакет з друком для кави з центральним швом може доповнюватись спеціально для дегазації пластиковим односпрямованим клапаном, який випускає вуглекислий газ і не пропускає кисень в середину пакета. Це необхідно, адже при упаковці свіжообсмаженої кави масла все ще продовжують виділятись і можуть розірвати пачку.

Чотиришовний пакет – один з найпростіших і розповсюджених видів упаковки, який виготовляється з найменшими витратами виробництва. Це об’ємний пакет, що має три шви: поздовжні вверху та внизу (зазвичай рифлені «єврошви») і центральний поздовжній шов. Виготовлення пакетів відбувається з різних гнучких термозварювальних матеріалів.
Використовується для різноманітної сипучої, дрібноштучної та дрібношматкової продукції (крупи, макарони, насіння, горішки, заморожені овочі й фрукти тощо).

Одна з головних особливостей цього пакета – зручність для споживача. Завдяки об’ємній формі його зручно тримати в руці як будь-який твердий контейнер. Виробники пакетів частіше за все цей вид упаковки використовують при виготовленні  пакетів для кави.


ВОРР прозор. або матова + ВОРР прозор.
ВОРР прозор. або матова + ВОРР метал. або біл. спінена
РЕТ прозор. + ВОРР прозор. або біла
PET прозор. + Al + PE прозор. 
PET прозор . + ВОРР метал. + PE прозор. 
PET прозор. + PE біла
ВОРР матова або прозор. + PE біла

 
 

Матеріал

Застосування та якості

ВОРР прозор.

- стандартний зовнішній вигляд, прозорість, глянець;
- міцність;
- висока технологічність;
- світлостійкість при використанні спецфарб.

ВОРР біл. спінена

- бездоганний зовнішній вигляд, глянець, висока кольоропередача;
- міцність;
- висока технологічність, висока швидкість етикетування;
- світлостійкість при використанні спецфарб.

ВОРР метал.

- привабливий зовнішній вигляд, можливість використання блискучих елементів у дизайні;
- міцність;
- висока технологічність;
- світлостійкість при використанні спецфарб.

BOPP прозор. + BOPP прозор. або біл., або метал.

 

- міжшаровий друк;
- відмінний зовнішній вигляд;
- підвищена міцність;
- технологічність, фарба між шарами дозволяє уникнути механічного пошкодження фарбового шару;
- світлостійкість при використанні спецфарб.

    

 

 

 

Назад

Виробництвогнучкої рулонної упаковки

61085, м. Харків вул. Ак. Проскури, 1
Відділ продажів sales@nargus.com тел./ факс+38 057 717 44 05